.:: Sahabat Blog ::.

Thursday, January 10, 2013

.: Tupperware :.

Assalamualaikum...

Koleksi Tupperware yang berjaya dirembat sebelum menjelang Tahun 2013 hihihi,
Suke, simpan sebagai koleksi, sebab kaler dia cantik, tahan lama,
Tak salah kalau beli tak pakai pun sebab satu hari nanti akan berguna jugak tupperware tu,


Macam kat ofis aku, kalau ada promotion tupperware yang menarik. Diaorang beli share dua orang, so jimatlah sikit. Taklah rase cam mahal je. Aku pulak kalau beli bley dapat less 25% sebab dah join ahli, lagilah berbaloi-baloi.




15 comments:

Myra Jay said...

Stuju, brand tupperware memang tahan lama, dan berbaloi beli :D

are_lin@yu said...

byknya nk skt blh.hihi

permatabiru said...

sy pun suka juga :)

Kesuma Angsana said...

KA x boleh nk beli dah.. En Hubby dah bising2 hehehe

Kakzakie said...

Oh Tie pun macam kakak ye suka tupperware. Kakak bekas kuih raya pun guna tupperware Tie. Org punya bekas kuih rambu-ramba cantik kakak pakai tupperware - kedap udara kakak suka.

Sekarang lagi warna-warna tupperware dah mengancam kan:)

NM02 said...

mm... dah mcm mak aku daaaa....

Syah said...

hai,jom join dua GA gempak ni!!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

Mimie said...

tupperware nih tahan lama kan

siti fatima Arifin said...

tuppwre skng design n colour lawa2. my mum pun slalu teruja beli benda2 cam nie. senang anak2 nak tapau lauk kat rumah buat bekal..

Tihara said...

color dia cantik2 kan :)

QasehnyaRania said...

manyaknya hail koleksi..macam mak saya.kat kg siap buat kutu lagi.dapat tupperware :D

inazamri said...

kaler2 yg cukup meriah.i like

nik ros said...

menarik.mcm2 kaleer ada. berguna ni. so beli byk pun tak kisah kan

LYAfrina said...

suka gak dgn tupperware..lg2 sekarang kaler dia cantk2 kan.bila susun dalam almari kemas je

Zaidalifah Hussin said...

BONDE LIKE TUPPEWARE...

HI HI HI..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.:: IkatanKu ::.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:: Muhammad Firas Firdaus ::.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

.:: Muhammad Fawwaz Firdaus ::.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

.:: Muhammad Hafiy Firdaus ::.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers