.:: Sahabat Blog ::.

Friday, January 11, 2013

.: Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen :.

Assalamualaikum...



 
Hanif Idrus Blog berbesar hati tuk buat satu GA : Hanif Idrus Giveaway 2013.
Segmen GA ni tuk hargai rakan-rakan blogger samada yang baru dan telah lama saling kenal mengenal.
Tarikh Giveaway ini bermula dari 9.01.2013 hingga 9.02.2013
(kopipasta sket dari ayat En.Anip!, kahkahkah...malas betul nak pikir sendiri)
 
Lama dah nak join tapi asik tak sempat je,
So, arini curik sket masa tuk join jugak GA en. anip ni,
Nak support kawan-kawan kan!,
 
Kalau korang bertuah ada hadiah tau yang menunggu!
Hihihi... jom lah join,
Aku TAG semua yang baca entry ni (bley terima tak en.anip?),






43 comments:

Kakzakie said...

Kalau ikutkan banyak GA kawan-kawan tapi tak berkempatan kan..

QasehnyaRania said...

as-salam..selamat bersegmen kak:D
in shaa ALLAH ada masa nk join juga la :D

Nur Fahz said...

Assalamualaikum..Singgah melawat rakan segmen :) gudluck Yati

inazamri said...

jarang join GA ni

NM03 said...

gud luck bebeh!

nik ros said...

good luck.rajin yati join..hehe

Hanif Idrus said...

Thanks kerana menyertai giveaway saya. Jom kita meramaikan persahabatan dunia blogging ini

Raudzah Zahari said...

Kita pun nak join samalah!!!

siti fatima Arifin said...

Salam.... Cik Putih datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck.

Psss...psstt... Jenguk sini gak :

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

BaiYah said...

Bw dari GA sama^^
http://indahsutera0605.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Budak Kampung said...

salam dri budak kampung
naek baseka dri sana ke sini
dtg nktempek sini

http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

afisya afida said...

good luck . blogwalking dari g/a yg sama :) follow you . do visit me later k.

mi$$ch0c0laTe said...

salam.. jalan2 sini :)
dari giveaway yg sma...

http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow. follow me back keyy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

IeJa Md Sah said...

dari segmen same...goodluck!!!

http://nadikehidupanku.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Hai.. Leeza singgah sini untuk memeriahkan majlis. Saling meninggalkan jejak... All da best....

link leeza :
http://www.santaileeza.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

-moga terus sukses, terus berkunjung-

wana wazm said...

anda di tag di http://justforcontest.blogspot.com/2013/01/first-ever-giveaway-by-i-a.html

dya bunga said...

dya lama xjoin ga..good luck ye

Nor Salmi said...

Good luck!
Singgah dari segmen sama..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

LYAfrina said...

gud luck..

insyalah kalo sempat.. lya nkupdate blog pon tercari-cari masa

Nadia Johari said...

salam..datg dr segmen yang sama..good luck..done follow you..salam kenlan..=)

http://miszrockers.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

are_lin@yu said...

gudluck my dear ;)

MAZLIZA ABD RAZAK said...

selamat bersegmen :)

Kesuma Angsana said...

gd lcuk ye

Mimie said...

gud luck ye

Myra Jay said...

Good luck kak...:)

Hanif Idrus said...

Salam,
Datang dari penganjur Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen
Anda sudah berada di bloglist saya…
Hanif blog bloglist
Terima kasih sertai segmen saya
Jom blogwalking ke rakan-rakan segmen dan menangi hadiah misteri

Sila lihat blog anda berdasar abjab nama blog anda. JIka tiada abjab diletakkan di abjab A

Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
( Blogger yang telah lama saya letakkan sila abaikan komen ini..hahahhahahaha)

are_lin@yu said...

gudluck dear ;)

Athirah Farah said...

hai.. dtg jalan2 cni.. dari segmen yang sama.. if sudi jom lawat and jadi followers saya.

http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html


terima kasih <3

miz ruha said...

singgah dari segmen yang sama..
selamat bersegmen dan gud luck... ^_^

http://www.mizruha.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. sheila dtg dr segmen yg sama. good luck ye.

http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Cheq Kaq said...

Gud luck yer..

Cheqkaq datang dari segmen yg sama..

http://cintaitupasti.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

StrawBerry Cynta Syasya said...

salam .. syasya disini dari segmen yg sama .. :)
jom komen syasya pulak okeh

http://music-syasya95.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

~GOOD LUCK ~

Hanif Idrus said...

Updated terbaru:
Jumlah peserta kini 64 orang ..jom serbu!!!
pergi ke:
http://hanifidrus.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-dan-bloglist-hanif.html

lynn kamarul said...

dari segmen sama. dtg singgah

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

jalan2 dr segmen yg sama.. meh la follow n komen balik :)

Mar Haini Abdul Rahim said...

Assalamualaikum, baru nak sampai sini dari segmen yang sama, heheh :D

selamat maju jaya dari :
http://www.mayesa-jcb.my/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Syaz Blackrose said...

datang sini dr segmen yang sama

selamat bersegmen

http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2013/01/segmen-11hanif-idrus-giveaway-2013.html

fatin amalina husna said...

Assalam..dan salam perkenalan..=)
husna singgah dari segmen yg sama..
selamat bersegmen ye..
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Hanif Idrus said...

Jalan-jalan Melihat senarai komen..
Kan segmen dah nak habis..hehehehe

Ina ZaLinA said...

datang menjenguk dr sengmen sama.. jmputla jenguk kembali

http://inazalina.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

As Lin said...

Dari segmen yang sama....

http://www.ckod-ckodok.my/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Hanif Idrus said...

Salam Satu Blogger.
Terima kasih kerana sertai Giveaway HaifIdrus 2013.
Secara rasmi segmen ini telah ditutup.

Pastikan URL blog anda berada di bloglist saya:
http://www.hanifidrus.my/
Jika tiada anda boleh request dimana-mana kotak komen entri saya.
Sila lihat URL anda berdasarkan Nama Blog anda.

Terdapat 10 pemenang bertuah telah terpilih..
Sila lihat senarai pemenang di:
http://hanifidrus.blogspot.com/2013/02/pemenang-hanif-idrus-giveaway-2013.html.

Sekali lagi terima kasih saya ucapkan atas penyertaan anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.:: IkatanKu ::.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:: Muhammad Firas Firdaus ::.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

.:: Muhammad Fawwaz Firdaus ::.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

.:: Muhammad Hafiy Firdaus ::.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers