.:: Sahabat Blog ::.

Thursday, April 18, 2013

.: Motor Cubprix Batu Kawan, Pulau Pinang :.

Assalamualaikum...

Baru nak kuar entri ni, seminggu lebih dah aku peram... hihihi.
Nak buat camne, tak larat.

Nilah 1st time bawak anak-anak pi tengok Motor Cubprix, sebab sebelum ni kan hubby jadi krew Cubprix, so tak bley nak bawak pi lah. Kebetulan pulak tahun ni hubby tak join atas sebab-sebab tertentu. Erm, tu yang hubby ajak pi tengok. Lagi pun dekat je kat Batu Kawan. Tapi bersyukur jugak sebab hubby tak join. Hihihi... bukan pe, tahun ni kan ada macam-macam kisah suka duka. Jadi bila hubby sentiasa ada disisi cam senang je hati ni. Takdelah aku cover sorang-sorang.


Apesal muke aku camtu?. Panas wei, walaupun masa pi tu hujan renyai-renyai. Bahang panas tu tetap adooo...
Masa kami pi ni ari sabtu, so penonton tak ramai sangat. Sabtu tuk ujian saringan. Hari ahad baru pusingan penentuan. Hari ahad tak bley pi sebab Firas sekolah.


Peace!, masa ni nak balik dah sebab dah abis ujian saringan. Bagi anak-anak isi perut dulu, kalau tak satgi menyanyi pulak dalam kereta, sapa nak jawab?.

Sekian, Wassalam...


15 comments:

Nur Fahz said...

Fahz tak pernah lagi pi tonton apa2 yg live mcm tu.even F1 sepang yg dekat sgt2 kat umah.selalu en hubby ajak selalu ngelak.sbb pastinya panass dan ramai orang. :)

Nurul Ain Zulkarnaind said...

syok jgk p kan. tp panas tu x tahan hehe

ros_reeza said...

mesti anak anak akak seronok kan..

Kesuma Angsana said...

wah menarik tu yati !.. done cuit2 nuffng yer

Kakzakie said...

Apa yg jelas anak-anak sangat enjoy Yati.. dapat tengok Cubprix dapat makan-makan sukalah mereka.

BUI JUNAIDI said...

BARU NAK TANYA KENAPA MUKA GITU..HAHAHA..SERONOKLA BUDAK2 TU KAN

Cho Zila said...

teringin akak nak gi tempat gini.. akak teruja nak tengok

wantie said...

memang panas tau. pernah sekali je tengok acara ni. sebab tak tahan panas. kami pun dah malaih nak pi.

Z ie said...

wah best.. tambahan bawak 2 hero tu kan.. shok depa ..

izan mama mia said...

Motor Cubprix tu apa..hihih..mana gambarnya ??

Myra Jay said...

Semangat tul :)

MJ yg kategori dok dekat pun takpi atau dalam kata lain tak tau pun pasal ni..heheee

QasehnyaRania said...

sy tak pernah tgk live..

abg sepupu ada juga minat ni.ntah2 dia pon ada kat sana pe..hihi

nik ros said...

rajinnya pi tonton.teringin gak nak tgk tapi mcm tak selesa jea ngan bunyi bising.hhuhu

LYAfrina said...

mesti anak2 suka sgt leh tgk live

Mimi Azirah said...

rajin pergi tgk erk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.:: IkatanKu ::.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:: Muhammad Firas Firdaus ::.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

.:: Muhammad Fawwaz Firdaus ::.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

.:: Muhammad Hafiy Firdaus ::.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers